Iz Beograda za Frankfurt Wizz Air

Ćao. Zanima me cena povratne avionske karte iz Beograda za Frankfurt Wizz Air kompanijom. Zanima me cena samo sa ručnim prtljagom. Odlazak bi bio 22.01. a povratak 27.01.2022. Da li mogu sa sobom da vodim i mačku? Hvala. Ljiljana Grubješić, Beograd

Posetilac: Ljiljana Grubješić, Beograd
Datum: 18.10.2021
Grupa: low cost

Iz Beograda za Frankfurt Wizz Air

Poštovana gospođo Grubješić,

Low cost avio kompanija Wizz Air konačno počinje da leti iz Beograda za Frankfurt Wizz Air od decembra 2021. godine. Tako je planirano po redu letenja i nadam se da će se taj plan i ostvariti. Direktan let Beograd Frankfurt Han Wizz Air će se, takođe po redu letenja koji je podložan promenama, tri puta nedeljno ( utorkom, četvrtkom i subotom). Za termine puztovanja koje ste naveli (22.01.22-27.01.22.) trenutna cena avionske karte iz Beograda za Frankfurt Wizz Air iznosi 13982 rsd. Kao što smo napomenuli cena je trenutna i ne možemo Vam je garantovati, tako da bi bilo dobro da je kupite što pre da Vam se cena ne bi promenila. Što se kućnih ljubimaca tiče na kompaniji Wizz Air na žalost nije moguće prevoziti kućne ljubimce. Znači da mačku nećete moći da vodite sa sobom. Za sve dodatne informacije u vezi leta iz Beograda za Frankfurt Wizz Air možete nas pozvati na broj 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Frankfurt Han Wizz Air





Kako kupiti avionsku kartu Beograd Frankfurt Han?

Važna pitanja za jeftine avio karte za Frankfurt

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Frankfurt?

Iz Beograda za Frankfurt možete leteti avio kompanijama Air Serbia, Wizz Air i Lufthansa.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Frankfurt?

Avio karte za Frankfurt je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Frankfurt?

Avio karte za Frankfurt možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Frankfurt?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.